Benvinguts famílies i alumnes

Bon dia família i alumnes, ens complaeix anunciar que obrim el blog de l’aula de 5è. Aquí iniciam un projecte que ens entusiasma compartir amb vosaltres. Esperem que us agradi i el disfruteu tant com nosaltres. 


En quant al funcionament i l’utilització del blog l’explicarem a continuació per tal de facilitar la navegació dels visitants. L'ús principal del blog serà compartir la feina que van realitzant els alumnes al llarg del curs, tant per veure els progrés com per veure tots els treballs realitzats al llarg del curs. Així com les excursions que es facin, afegirem una etiqueta amb aquest nom, pujarem fotos i vídeos de les excursions.


D’aquesta manera pretenem mantener informades a les famílies de la feina feta per els alumnes, així com crear un registre perquè els propis infants tinguin l’oportunitat de veure el treball dels altres companys.


La informació i el link per accedir estarà penjada a la página web del col·legi per a què les mares i els pares disposin d'un accés més directe i ràpid.


 









Comentaris

Entrades populars